Sponsor een prachtig tekstbord

In samenwerking met MillArt Meppel is er een prachtig tekstbord ontworpen. De leidraad op dit bord is het gedicht wat Fleur Bloemen in 2010 heeft geschreven. Met dit gedicht heeft ze destijds een po√ęziewedstrijd gewonnen. Dit gedicht geeft weer wat pesten doet met iemand. Wij als Fleur Bloemen Stichting vinden dat dit tekstbord op elke school in Nederland zou moeten hangen. Elke jongere op school kan dan lezen en zien wie Fleur Bloemen was en wat er in haar om ging. Het bord is 1M bij 1M. De borden worden op keihard kunststof geprint en gelamineerd. Wij zoeken bedrijven die dit tekstbord willen sponsoren zoadat wij dit op scholen kunnen aanbieden. Op iedere school in Nederland zou dit bord op een prominente plek moeten hangen!

Prijs is ‚ā¨95,00 incl. btw en excl. Verzendkosten

info@fleurbloemenstichting.nl

Postadres:
Fleur Bloemen Stichting
Karel Doormanstraat 5
7942 AA Meppel

(Organisatie)naam
Hoeveelheid borden
Afleveradres
Wilt u het bord zelf aanbieden of laat u dat aan ons over?