Pesten moet stoppen!

De Fleur Bloemen Stichting stelt zich ten doel om pesten onder kinderen en jongeren tegen te gaan. De stichting maakt pesters bewust van de mogelijke gevolgen van pestgedrag.Dit doen we door het geven van voorlichting op scholen en bij verenigingen. Het verschil tussen plagen en pesten is een belangrijk onderdeel hierbij. In het primair onderwijs koppelen we hier een creatieve workshop aan.

Ook verwijzen wij slachtoffers van pesten actief door naar hulpverlenende instanties, welke door het Nederlands jeugdinstituut als effectieve interventie zijn erkend. Wij zijn een luisterend oor voor de slachtoffers en hun omgeving.

Neem contact op

Samen kunnen we er voor zorgen dat pesten stopt! Met een financiƫle bijdrage kunnen wij doorgaan met het geven van voorlichting over pesten en pestgedrag.