Actuele acties

Wij zijn altijd in actie!

Ladies'Circle-62 Meppel steunt de Fleur Bloemen Stichting.

Ladies' Circle 62 Meppel (LC62) is een gezellige groep vriendinnen en enthousiaste serviceclub die hun expertise aanbiedt aan de Fleur Bloemen Stichting en door middel van acties zoals in 2020 een coronaproof online Wijnprooferij geld hebben ingezameld om de stichting te ondersteunen

2020-2021,
Locatie: Meppel
Imbri uit Maastricht staat op tegen pesten!

Het bedrijf Imbri uit Maastricht gaat het komende jaar de Fleur Bloemen Stichting steunen!
Het is een detacheringsbureau in Limburg. Voor elke consultant die zij inzetten bij bedrijven, langer dan 3 maanden gaan zij een tekskstbord sponsoren! De tekstborden zullen dan geplaatst worden op scholen in Limburg!
Een super mooi initiatief.

01-01-2020 t/m 31-12-2020,
Locatie: Limburg
Sponsor of koop een prachtig tekstbord !!

In samenwerking met MillArt Meppel is er een prachtig tekstbord ontworpen. De leidraad op dit bord is het gedicht wat Fleur Bloemen in 2010 heeft geschreven. Met dit gedicht heeft ze destijds een poëziewedstrijd gewonnen. Dit gedicht geeft weer wat pesten doet met iemand. Wij als Fleur Bloemen Stichting vinden dat dit tekstbord op elke school in Nederland zou moeten hangen. Wij hopen dat dit bord preventief werkt, dat het openingen en ondersteuning biedt tot gesprek. Het onderwerp is pesten, maar ook het omzien naar elkaar.
Het bord is 1m bij 1m of 50cm bij 50cm. De borden worden op keihard kunststof geprint en gelamineerd. Wij zoeken bedrijven die dit tekstbord willen sponsoren zoadat wij dit op scholen kunnen aanbieden.U kunt als school of vereniging natuurlijk ook zelf ons tekstbord aanschaffen. Op iedere school in Nederland zou dit bord op een prominente plek moeten hangen!
Voor meer info kunt u een mail sturen naar info@fleurbloemenstichting.nl

Prijs is €95,00(1M bij 1M) of €55,00 (50cm bij 50 cm) incl. btw en excl. Verzendkosten

2019/2020,
Locatie: Meppel

Mede mogelijk gemaakt door

Het werk van de Fleur Bloemen Stichting is mogelijk dankzij de financiële bijdrage van onze sponsoren.
Bedankt!

AH Havelte Abe
Buffel Kickboxing
Interimair
Lions Meppel Zuid-West Drenthe
Ladies' Circle- 62 Meppel
Imbri
Coding Agency
Boni Staphorst
Jumbo Meppel