Hulpverleners overzicht

Heb jij hulp nodig? Hieronder een selectie van hulpverleners die door ons worden aanbevolen.

Wilt u uw deskundigheid en hulp aanbieden? Vul dan het formulier in onderin de website.

Hulpverleners

Everdina de Haan
ANYDAYCARE!

De littekens die het pesten achter laat is voor velen nog elke dag zichtbaar en voelbaar! Dit is voor mij de reden om me sterk te maken voor jou en de mensen om jou heen.

Als trainer, vanuit het landelijke team Omgaan met Pesten, geef ik STA STERK trainingen, aan kinderen, jongeren en volwassenen, in Meppel en omgeving. Zowel in groepsverband als individueel.

Je leert:
• assertiever te reageren.
• weerbare lichaamstaal tonen.
• meerdere strategieën, zodat jij je sterker gaat voelen, zoals het sturen van je gedachten, gevoel, gedrag en gevolg.
• je sociale vaardigheden te versterken.
• (weer) vertrouwen in en op jezelf.

Henny Boersma
TOT DE KERN GEKOMEN

Als je gepest wordt of je werd vroeger gepest dan heeft dat een enorme impact. Het tast je zelfbeeld aan en het tast het beeld aan hoe je tegen anderen en de wereld aan kijkt. Je gaat je anders gedragen, er gaan heel veel emoties stromen waar je misschien niet goed raad mee weet.

Regressietherapie is een diep werkende vorm van psychotherapie. Het geeft veel inzichten. Wat waren de achterliggende gedachten en gevoelens van de daders en de meelopers? Hoe heeft dit doorgewerkt op jou en hoe kan dat weer hersteld worden?

Emoties en overtuigingen worden doorgewerkt en opgeruimd.

Jij bent niet 'gek'. De dader is 'gek'.

Ik respecteer al jou gevoelens, gedachten en gedrag. Ik vind niets vreemd of gek. Jij bent het uitgaanspunt. Regressie is maatwerk iedere sessie opnieuw.

Regressie verhelderd en veranderd.

Sigrid Steenbergen
SIGRID S

Ik ben Sigrid en heb 2 paarden waar ik mensen /kinderen mee kan coachen. Een paard kan je bewust laten worden van jouw onbewuste gedrag. Verena en Barones kunnen je zonder woorden te gebruiken laten voelen wat je nodig zou kunnen zijn. Het kan heel divers zijn:
pestgedrag
prikkel verwerking
vol hoofd
contact maken
communiceren; wat wil IK nou?
zelfvertrouwen
grenzen stellen
samenwerken
luisteren
leren omgaan met emotie

Frank van Bezouw
MEIDENVENIJN IS NIET FIJN!

Meidenvenijn is niet fijn!

Meidenvenijn, herken je het? Heb je als leerkracht of begeleider regelmatig het gevoel dat er iets speelt tussen de meisjes in je groep… maar wat? Heel begrijpelijk, want waar jongens op een directe en fysieke manier pesten, gaat dit bij meisjes uiterst subtiel en vaak onderhuids.

Meidenvenijn is niet fijn! is een anti-pestmethode die je als begeleider in staat stelt om pestgedrag onder meisjes op een positieve en effectieve manier aan te pakken en te zorgen voor een prettig- en veilig sociaal klimaat in je groep. Meisjes leren wat hun eigen kwaliteiten zijn, het gedrag van anderen te herkennen en hoe ze negatief gedrag naar positief gedrag kunnen ombuigen.

Aanmelden

Aanmelden als hulpverlener

Een foto van jezelf: